Autor: 021.rs

Novi Sad
19.10.2020.
14:46 > 14:50
Novosadske opozicione stranke i nevladine organizacije počele su danas zajedničku akciju skupljanja potpisa građana protiv građevinskog projekta "Novog Sada na vodi".
  • Trt

    22.10.2020 10:08
    @Novi Sad

    Kad neko napiše idiotariju tipa "pre 30 god mnogi nisu imali ni kupatilo u centru" odmah znam da to znači "ja pre 30 godina sišo s busa i na dadoše mi da odem u prvi žbun".
  • Nema

    22.10.2020 10:01
    Nitko
    Normalan tko je protiv gradnje......ALI GRADNJE po standardima ..ekologije ..projekti koji imaju "DUŠU"...Ane betonizacija ..bez parkinga igralista vrtica skole sportskih terena ..i zelene povrsine.....Sve ono sto se danas odigrava na Podbari.....samo ..interesi i novac...mito i korupcija......
    ...Novi Sad na vodi DA....ali na ponos SVIH građana..a ne na korist korumpirane primitivne tkz "ELITE"
  • Milan NS

    22.10.2020 07:38
    @Zoran
    Odakle si ti, Zorane? Odakle su tvoji?
    Vidim da nisi baš puno vremena proveo u MOM gradu čim pišeš ovakve stvari.
    Kakve "investicije" ti pominješ?
    Ili ti je neko rekao da ti napišeš ili pojma nemaš.
  • Zoran

    21.10.2020 22:41
    Moj Novi sad
    Ni Beogradjani nisu bili za to da se pravi beograd na vodi pa idite da vidite Od deponije smeca sta su napravili!!!MI NOVOSADJANI TREBA DA SE BORIMO DA NAS GRAD BUDE BOLJE I LEPSE MESTO ZA ZIVOT!!!TAKO DA SVAKA INVESTICIJA JE DOBRODOSLA !!ZA MOJ GRAD!!NOVI SAD
  • vladimir maksic

    21.10.2020 21:12
    novi sad
    ode moj NS u pm.
  • Novi Sad

    21.10.2020 19:33
    Na vodi
    Pa Novosadjani su uvek protiv svega. Sad ce i oni da guraju neke " žute patke". Ne postoji projekat u gradu a da je po planu Novosadjana. Steta sto ovo nije ostalo jedno veliko selo kao pre 30 god, gde mnogi nisu imali ni kupatilo u centru.
  • Observer

    21.10.2020 18:50
    Korupcija na veliko?
    Očigledno je ogroman novac u igri i ne biraju se sredstva.
    Brodogradilište je kupljeno za “tepsiju ribe” u odnosu na to, koliko će to zemljište vredeti, kada ga SNS gradska vlast pretvori u građevinsko.

    Samo na konverziji će se ostvariti ogroman profit, a da se ne govori o, kako je neko rekao, svinjariji, to što se planira da grad izvede sve infrastrukturne radove (o našem trošku) da bi ga građevinski investitor dobio na gotovo.

  • Ns 49

    21.10.2020 18:03
    Kad su oko šezdesetih trebali da proširuju današnji Bul. Mihajla Pupina i ruše Jermensku crkvu bilo je velikog otpora pa je moj blizak predak morao kao stari Novosađan da osatvi privredne poslove i time se pozabavi. Išao je da ubeđuje sugrađane da dozvole da im sruše kuće uz visoku nadoknadu. Nosio je 2 pištolja sa sobom uz prisustvo inpsektora u civilu. Sad je to divan bulevar i ne znam kako bi bez njega.
    Limani su bili nebranjeni deo Dunava, kao sad ovi delovi gde hoće da se gradi i kad su ih počeli nasipati peskom isto je bilo komentara da je tu nemoguće graditi, biće žutih mrava, potonuće i šta će nam to.
    Podržavam gradnju ali kao ostali pozitivni komentari da to bude u skladu sa zakonom i ekologijom i da se poslovi daju "ni po babi ni po stričevima".
  • Limanac

    21.10.2020 16:29
    @Arhitekta
    “....Trenutni urbanistički plan za uređenje probaj da je vrlo dobar i trebalo bi samo insistirati da se on ne menja i da se sprovede takav kakav je, bez menjanja namene, podizanja spratnosti,...”

    Zašto je menjan urbanistički plan, koji je predviđao sportsko-rekreativne sadržaje na celom potezu od Štranda do Šodroša, a sa uključenim brodogradilištem, mornaricom i Ribarskim ostrvom?
  • Arhitekta

    21.10.2020 12:39
    Taj prostor bi mogao i treba da se uredi da bude stvarno divan. Problem je što se nadležni toliko pohalave da pod kapom "uređenja" potpuno upropaste prostor. Trenutni urbanistički plan za uređenje probaj da je vrlo dobar i trebalo bi samo insistirati da se on ne menja i da se sprovede takav kakav je, bez menjanja namene, podizanja spratnosti, pomeranja obale i sličnih tempiranih bombi.
  • Telep

    21.10.2020 12:38
    Javni prostor
    Brodogradiliste, Ribarac i Sodros bi trebali da se urede, ali tako da i dalje ostanu javni prostor, a ne komercijalno stanmbeni. Prostor treba da bude uredjen kao veliki park sa rekreativnim, kulturnim pa i ugostiteljskim sadrzajima kao sto ima svako normalan grad u svetu. Kao što Njujork ima Central Park, može i Novi Sad u adekvatnom meri. Novi stambeni kompleksi neka se grade uz Dunav, ali od Telepa ka Adicama i Kamenjaru. Neka sruše one vile na Kamenjaru koje su ionako nelegalne pa neka tu prave NS na vodi. nemam ništa protiv.
  • Vlada

    21.10.2020 12:13
    DEJA/Neša

    Isti su ti svi komentari klošaru nepismeni, momentalno smo te provalili. I ne balegaj o parceli na Limanu I, to što si zauzeo gajbicu ispred dragstora ne čini to tvojom parcelom.
  • Normalan

    21.10.2020 11:33
    @ja
    Ne znam da li postoji drugi način da se potpiše peticija, ali sigurno znam da postoji drugi posao, koji nećete izgubiti ako vas vidi Veliki.
  • Ja

    21.10.2020 10:26
    se
    Ja se izvinjavam nisam kukavica, ali u centru nas sve snimaju i mogu zbog tih stvari da izgubim posao, jel postoji drugi način za potpisivanje peticije koju bi rado potpisala.........
  • Moj problem

    21.10.2020 09:11
    Kako da ne.
    "Ali je moj problem sto nemam para da kupim stan na takvoj lokaciji"
    Ovo je sama sustina problema ne samo Novog Sada i Srbije, nego i celog sveta.
    Bolje pitanje je ko ima para? Svako ko se malo potrudi? Ili su to pevaci, starlete, mafijasi, politicari i ostala bagra?
    Sta je danas normalno? Da se radi 12 sati za minimalac i da mozes samo da sanjas svoj krov nad glavom.
    Normalno bi bilo da drzava ima takav standard i propise, da sa 8 sati rada svako moze sebi da obezbedi krov nad glavom. Ali to je vec utopija jelda?
    Kad shvatis da su cak i posteni bogatasi ustvari rodjeni pod srecnom zvezdom. Da njihovo bogatstvo nije rezultat samo nekog izvanrednog zalagaja. Onda svhatis da je sreca ogroman faktor. I to je onda pravda? Svako je sam kriv za sopstvenu nesrecu? Ta manite me molim vas. Ne rode se svi pametni i lepi i predodredjeni za uspeh.
  • bora

    20.10.2020 22:32
    novi sad na vodi
    zasto izbegavate moj komentar na temu novi sad na miseluku ?to je stara zamisao da novi sad predje na drugu obalu -staranu dunava. ili vi jednostavno niste dorasli toj problematica, a ovim novim da ne govorim .
  • Vlada

    20.10.2020 15:00
    @Лиманац

    Ako ti se ne sviđa kraj 'korov i ambrozija', dobrodošao si da se odseliš. Ja sam solidno platio stan u prirodi pored reke, i pod tada mu se vrednost udvostručila; ne pada mi na pamet da dozvolim bitangama da mojoj investiciji obaraju vrednost gradeći one nakaze kao u Beogradu na vodi.
  • ex chapman

    20.10.2020 12:21
    novaca
    dobro kaze onaj deckic iz DSa - ako vas nije briga za javni interes, mislite onda makar sitno-sopstvenicki: zasto da ti kao poreski obveznik placas da bi drzava potpuno besplatno gradila za PRIVATNIKA (pa makar on bio i najposteniji - sto u ovom slucaju nije)? drzava planira da investira ogromne pare gradjana u to da se priobalje uredi, da se nasip pomeri, da se urade svi pripremni gradjevinski radovi. a onda Galens dolazi na gotovo i gradi uz sam Dunav, tamo gde je du juce bio plavni pojas, bez da je ulozio i jedan jedini dinar da to zemljiste pripremi za gradnju.
    eto mislite makar o tome, ako vas vec nije briga za "opsti interes"! btw apsolutno nisam za Boru Novakovica, ali sam jos i vise protiv ove svinjarije. mene to nece direktno ostetiti ni najmanje, ali me pogadja kao (bivseg?) Novosadjana

    potpisi ili brisi!
  • Detelinara

    20.10.2020 08:01
    Bori care Detelinare i Kamenjara, pokazao si svoje tad, nemij vise gari molim te!
  • Limanac

    20.10.2020 07:39
    Stop betoniranju Dunava!
    Prostor od Štranda, preko mornarice, brodogradilišta, Ribarca i Šodroša je po poslednjem urbanističkom planu bio predviđen za slortsko-rekreativne sadržaje tipa Ade ciganlije.

    Međutim, SNS gradska vlast ga je preko noći promenila, zarad interesa krupnog kapitala i građevinskih investitora.
  • NS

    20.10.2020 06:56
    zasto botujete?
    Sta se palite botovi?
    NS na vodi, BG na vodi, ionako ni u jednom ni u drugom necete moci da kupite ni mesto u biciklani a kamoli garsonjeru, stan ili da odvedete decu na kuglu sladoleda od 200din.
    I dalje cete sedeti u JKP kao i do sad i botovati po komentarima za 40.000 mes. plate od koje cete u stranku vracati barem 10%.
    Ja razumem ljude koji bi sacuvali prirodu - potrebno nam je malo i sume i vazduha.
    Razumem i ove koji su protiv urbanizma - videli smo da NS nema nikakav prostorni plan i da grad postaje g****
    Razumem bojazan od poplave - nije bedem uz Dunav izgradjen tek tako da bi ga izmestali oni koji ne umaju da izgletuju stan od 40kvm.
    Samo ne razumem ovu raju koja nema ni 500e plate a prizeljkuje nove dodikare i stanove od 3000e/kv? Pa nece vam AV ni MD ni AB dati da se uselite tamo, to je vec rezervisano za "odabrane" da operu novac koji su zaradili na vasim "olujama" prodajuci dzak brasna i kantu benzina za 100 DEM, a oni ce opet ziveti negde po obroncima Fruske Gore, na kojoj ce vam opet zabraniti cak i vikend setnju (mozda i uz blagoslov eparhije)
    Za sitne ste se pare prodali obzirom na to koliki ste neljudi, sramota me da zivim u istoj Drzavi s takvim narodom!
  • Gari

    20.10.2020 05:55
    Da se ne lažemo
    Pravo je pitanje koji novosadski advokat zastupa g Petrića vlasnika Galensa i da li je član i koje Demokratske stranke :)
  • Лиманац

    20.10.2020 00:48
    @Светлана @Палмолајв
    Пре него што кренете са подригуша вицевима и некаквом староседелачком надменошћу, дођите да видите шта се налази прекопута ОШ "Жарко Зрењанин" и на простору бродоградилишта. Ништа, коров и амброзија. Ако деца и људи то треба да гледају и у томе уживају онда супер, али у вашем комшилуку. Боље зграде неко пропале бараке и напуштена хала, кад већ нису спортски терени или парк.
  • Mare

    19.10.2020 23:40
    Ova ekipa je tragikomicna...
    Pazi mozda jesu novosadjani (a koga se to uopste tice) ali veze s mozgom nemaju. I akcija im je stvarno lakrdija.
    Zabole me ko je na vlasti i ko ce da zida taj kompleks zgrada, ali u svakom slucaju bice lepse nego sada neuredjeno i zaraslo u korov, dok brodogradiliste trune. Bar cemo moci da docedemo decu negde da se igraju i setaju.
  • K2

    19.10.2020 22:40
    Kratka pamet
    Pa borini su celo priobalje tj kamenjar isparcelisali svojima... i sad im smeta sto neko hoće to isto da uradi.... a smeta im samo iz jednog razloga: zato sto od tog posla neće imati ništa za razliku od prethodno navedenog.... i taj izraz novi sad na vodi kojim se želi povuci paralela ss beogradom naravno u negativnom kontekstu je totalna glupost.... prosetajte se beogradom na vodi pa recite da li je onaj prethodni krš koji je bio na tom mestu bolji od ovog danasnjeg rešenja.. i ko od VSS ne bi voleo da ima stan u na tom mestu ?! Ceo ovaj pokret i sve oko njega me podseća na inkviziciju koja je spaljivala astronome i ljude sa novim idejama i vizijom bilo kakvog razvoja
  • DEJA

    19.10.2020 22:39
    @Neša
    Bravo za komentar jedini iskren,pošten i realan u nizu nebuloznih komentara. Koferaši čuj nedaju dase gradi ha,ha,pa vratite nam prvo parcelu na limanu 1. Toje moja pradedovina ma gaditemi se od kada su vas komunisti istovarili ovde pa ćutim. Podrška za gradnju kada su mogli komunisti možete i vi barem pravite kreativnije objekte od onog ružnog i neukusnog sivila. BRAVO za komentar.
  • Neđo

    19.10.2020 22:32
    Samo gradi
    Idite u frušku goru ako hoćete zelenilo meni ga je dosta ja i svoje dvorište betoniro
  • Filip

    19.10.2020 22:24
    @Zuti prsluk
    Dok ne izadje 800 000 ljudi spremnih na sve ili nista, ovaj sadisticki radikalski licemer ce nas jahati jos dugo, nazalost...
  • Tbd

    19.10.2020 22:10
    Novi Sad na vodi ne, ali to ruglo raščistiti da. Napraviti park, bašte kafića i sl
  • Vojvosadjan

    19.10.2020 21:08
    @galens
    Videćeš jaro da neće moći.. Samo lagano.
  • Palmolive

    19.10.2020 20:56
    @Лиманац
    Sendvic sa Matijevic podrigusom za gospodina Limanca.
  • Mare

    19.10.2020 20:55
    Ij
    Zbog tog izraza ,,Gari,, nadam se da će zidati te zgrade...nema odvratnije reči od Gari, fuj...
  • Gari

    19.10.2020 20:45
    Potpisao sam peticiju teška srca. Samo ime "vidi gari ne može" je užas, jasno je na šta asocira. Kao staaari autentični Novosađani koji jedini imaju prava na reč gari brane se od "bosančerosa" poputa Galeta koji jelte otimaju i uništavaju Novi Sad pa onda uzvikuju "gari" da nerviraju bosančerose jer nisu praaavi Novosađani.. A to što se pola tih novosađana staaarih uselilo u švapske kuće i to što prosečan "bosančeros" ne živi u galensovom dupleksu nego u nedovršenoj kući u veterničkom blatu i prodaje šargarepu na pijaci, to ništa, bitno da smo mi praaavi Novosađani i da mi kažemo gari. I za Beograđane je poznato da im je uzrečica je*ote pa im se organizacija ipak zove Ne davimo Beograd, a ne "Tebra je*ote kakav BG na vodi".

    A još iza peticije stoje ovi odvratni opozicionari i njihova promašena i bizarna omladina, osećam se kao da sam se sam sebi pos*ao u život da potpisujem jednu građanersku opozicionarsku antidođošku peticiju samo da ne bismo upropastili jedan deo grada... Ali ipak, potpisao sam, šta da radim, bolje i to nego da dalje gomilaju ionako prenagomilane zgradetine, da upropaštavaju nešto što bi trebalo da bude javno dobro.
  • @Neša

    19.10.2020 20:45
    Vidi Gari, toliko si nepismen i toliko nista ne znas o Novom Sadu, da je merodavnije misljenje nekog usput lika iz Novog Pazara, nego tebe koji mislis da si time sto si se doselio u Novi Sad postao stanovnik ovog grada.
  • Gagi

    19.10.2020 20:13
    Može
    Što se mene tiče,može Gari
  • Ivana

    19.10.2020 20:10
    Potpis
    Da li moze ds se potpise online? Molim za link ako neko zna, hvala!
  • Svetlana

    19.10.2020 20:02
    @@@ Limanac
    E, vidi, gari, NE MOZE!
  • Neša

    19.10.2020 19:56
    Neša
    Nevidim razlog za ovu budalaštinu sem finansiske ljubomore. A kako suse osećali starosedeoci novog sada kada su vaši dedovi otimali njihovu zemlju dabi gradili limane,naselja,itd. Sigurno im nije bilo po volji i štase sada bunite nije vam to baba ostavio. Ovaj grad treba dase razvija u svakom smislu i zaslužuje takve objekte. Ma rušite sve staro hoću da moj grad sija a ne da bude muzej oronulih objekta koji se sami od sebe urušavaju od vlage i starosti. Ako neko ima novca neka kupi i uživa u starudiji e sada moj je problem što nemam novca da kupim stan na toj lokaciji ali mi nedaje to za pravo da zabranjujem izgradnju ovog projekta. Puna podrška za NS na vodi a imateje zaista dosta samo napred. A koveraši iz 1945 i viste na tuđem imanju u svojim stanovima pa niko vam netraži nadoknadu za otimanje od strane vaših dedova zato tišina zaista više dase nebi pokrenuo spor o nadoknadi pabi ućutali zanavek. Hvala.
  • Zuti prsluk

    19.10.2020 19:50
    Nista bez 500 hiljada ljudi na ulicama.
  • Ludi Milojko

    19.10.2020 19:43
    Smešno.
    Kada su srušili Pupinovu palatu i ogradili ono betonsko ruglo mogu sve.
  • Лиманац

    19.10.2020 19:40
    Уређење дела где су запуштене бараке Неимара и бродоградилишта које се распада? Види, гари, може!
  • NS

    19.10.2020 19:14
    Zbog ovakvih mladi beze
  • Pera

    19.10.2020 19:05
    @aass
    Jesi mislio: Nema sendvica sa Matijevic podrigusom bez komentara na 021 preko castle.rs?
  • Steva

    19.10.2020 19:02
    tako treba
    Slažem se da ne treba dozvoliti gradnju N.Sad na vodi, ali gde su ova gospoda bila kada je pre nekoliko godina Bata Kanakan rušio zid na Petrovaradinskoj tvrđavi,zatim gde ste bili kada je bizMismen Borovica sekao šumu po Fruškoj Gori ? I kao treće, slogan vam je neviđeno glup "vidi gari" za tvoju akciju narod na mari.
  • Aspic

    19.10.2020 18:46
    Vidoh lepog Boru na snimku. Di mu je Pomoriski?
  • Aspic

    19.10.2020 18:43
    Smatram da treba da se gradi NS na vodi, bas na lokaciji kako je i predvidjeno. ALI, pod jasno propisanim uslovima: bez ogradjivanja-dostupno svim gradjanima, javne povrsine za opste dobro-promenada, parkovi, po stanu 1.5 parking mesto, urbana sredina bez narusavanja urbanistickih normi....ALI ako se ispostuje gradnja pri humanim uslovima, verovatno nije isplativo kliki.
  • Upustvo

    19.10.2020 18:21
    Na ovu ves saljite komentare tipa ni ja ne podrzavam SNS, ali sta su radili zuti. I zato je dobro sto se nesto gradi.
  • Mistrija

    19.10.2020 18:14
    Rit
    Jeste da im ne bi trebalo dati priobalje
    Ali zar nisu Limani nastali na slican nacin?
  • NS

    19.10.2020 18:08
    @Detelinarac
    Upravo to. Prvo parola "Novi Sad na vodi, vidi gari ne moze" je totalno kretenska. Jer u NS je najmanje starosedelaca, tako da te fore "gari" vise ne prolaze. Drugo, oni koji su opljackali i unistili NS sad se satro bore za NS protiv istih takvih. A ustvari se bore za mogucnost da opet pljackaju i unistavaju NS
  • M

    19.10.2020 18:03
    Urbani mit
    Galens nije Dodikov, ne bi lokalni mocnici dozvolili coveku iz druge drzave toliki profit.
  • aass

    19.10.2020 17:50
    HOCEMO DA GRADIMO
    ima i nas koji su za NS na vodi, nema leba bez motike!!
  • Avala

    19.10.2020 17:44
    Bravo ljudi samo napred.. Oduvek ste bili pomalo pametniji od 011..i manite to podrzavam, ali.... Nema Ali, ne treba uporedjivati sa proslim niti gledati neke politicke platforme... Usredsrediti se na jedan problem, jednu tacku sad I ovde.. Bravo jos jednom..
  • Nkvd

    19.10.2020 17:41
    Treba da se gradi uz dozvolu stručnih institucija i uz odobrene projekte onako sve uz javnu raspravu kako treba. Što se tiče Novaković, Detelinara je njegovo ogledalo.
  • Igor

    19.10.2020 17:32
    Borba za vlast
  • @Zorana

    19.10.2020 17:15
    Čiji je?
  • Slavko

    19.10.2020 17:14
    A kad su žuti...
    ...delili placeve na Kamenjaru, gde ste tada bili dušebrižnici? Što ste tada ćutali? Šta vam smeta da se sredi ovaj haos u priobalju Novog Sada? Gde su tada bile Vojvodina Vode?
  • Vlada

    19.10.2020 17:12
    @Pera Detlić

    A zašto bi se nas ticalo u kojem pravcu će grad da se gradi? Zašto bi pristajali na kompromis kad možemo da se odupremo? Ne može tu da se gradi i gotovo.
  • Đura

    19.10.2020 17:06
    Bravo.
  • Bravo

    19.10.2020 17:05
    Bravo
    Bravo! Ne volem pojedine ovde iz opozicije al slazem se da je gradjevinska mafija sa marionetama iz gradske vlasti preterala!!!! Dosta javasluka! Dosta!
  • Хут Бранк

    19.10.2020 17:01
    ...
    Никада уз овакву опозицију. Никада уз Пајтића и Ђиласа.. а ни за Вучића.
  • Kombi

    19.10.2020 17:00
    Koja je to opozicija u mnozini kad su svi bili jedno-DS i kako da ih ujedini kad su se posvadjali jos kad su bili na vlasti a i sad ima gomila primera kako se svadjaju ko ce biti na celu opozicije.
  • Sabahudin

    19.10.2020 16:53
    Omerović
    Ima da može. Ako se predsednik zainati će da bidne Novi Sad na vodi još veći od zamišljenog
  • galens

    19.10.2020 16:46
    Vidis "Gari" da moze!
  • Deni

    19.10.2020 16:45
    Too
    Bravo Novosađani
  • Detelinarac

    19.10.2020 16:45
    Pisi propalo.... ne znam dokle odredjeni politicari misle da pokusavaju. Vidi prezrem naprednjacko vodjenje NS, povraca mi se od sns-ovaca i sps-ovaca i ostalih,ali kad vidim ove iste likove a posebno Boru....pa daaj, kao sa hocete da unistite svaki pokusaj naroda sa se usprostavi. Evo realno koji to skup ili protest u NS je uspeo nakon dolaska Bore ili Marinike ili Pajtica ili slicnih na tak dogadjaj. I ovi koji dodju - odustanu. Pa nece niko sa njima, bolje da me sns gazi nego da idem sa onim koji me vec izgazio i to dobro!!!
  • pa ja

    19.10.2020 16:42
    ovo se znalo i pre izbora, bili izbori i prosli
    glasali smo kako ko i za koga ali vlast je izabrana
    sad je kasno da je menjate imali smo priliku nismo je iskoristili
    vise srece drugi put
  • VladaN

    19.10.2020 16:41
    Vučeviću&Galens(Dodik)...
    ... brodogradilište OK. Za ostalo fuck off.
  • Pera

    19.10.2020 16:39
    Ne treba im dati da upropašćavaju grad! Ništa nisu napravili u interesu građana!
  • Stefan

    19.10.2020 16:36
    Dodik preuzima Novi Sad , dozvokiti ili sprečiti pljačku.
  • Realista

    19.10.2020 16:35
    Au
    Ajde opet. Novi Sad na vodi je pokrenula prethodna vlast na celu sa Borom Soluncem i Petrovicem (Bulevar company- Sabac). Platili nasim parama i projekte. A sad lizu ono sto su po...li. Jadna ti je ova nasa opozicija. Bora Solunac, Janko Veselinovic itd. Sve moj do mojega.
  • Steva

    19.10.2020 16:19
    Samo konstatujem
    Ne zna se ko je gori, da li ova galens ekipa ili neki od opozicionara koji sada protestvuju a uredili su nam novu detelinaru. :D
  • pajo patak

    19.10.2020 16:15
    što bi rekao Bajaga
    sve je manje rimljana, a sve je više varvara.
  • В

    19.10.2020 16:08
    И запрљали јавну површину остављајући Фридрих Белов билтен "Станар" расут по Змај Јовиној.
  • starosedelac

    19.10.2020 15:54
    sodros i brodogradiliste su dva bunara koje stoje neiskorisceni, raspadaju se decenijama. Radije bih gledao lepo uredjenu infrastrukturu i zivot na toj lokaciji nego klosare, narkomane, smece i trule camce. Samo gradite. Vidi gari, moze!
  • M

    19.10.2020 15:54
    Gradjani ni sad nemaju pristup Dunavu, jedino imaju mali pristup Dunavcu, koji bi i ostao slobodan za pristup. Ako ste vec protiv, nemojte da izmisljate gluposti. Meni je svejedno, gradilo se ili ne, mada voleo bih da tamo nikne nesto slicno Adi Ciganliji (jezero za kupanje, u prljavi Dunav ne ulazim). Sto se tice prirode, sva riba koja udje da se mresti, bude popecana od strane mnogobrojnih pecarosa. Jedino bi ptice donekle bile ugrozene.
  • boger

    19.10.2020 15:34
    Borba za slobodu
    Prvo se osloboditi propalih političara koji se šlepaju uz narod koji se bori protiv stranih okupatora i domaćih izdajnika. A onda, složno do pobede. Mi ili oni.
  • Bulut

    19.10.2020 15:32
    Ko je ovaj mladic sto je govorio ispred Demokratske stranke?? Zanimljiv decko.
  • Niko

    19.10.2020 15:16
    Koja opozicija,koje nvo pa svi zajedno nemaju 3% podrske sugradjana?
  • Zorana

    19.10.2020 15:15
    Novosadjanka
    Dosta vise GALENSA....zna ze ciji je to projekat, i zasto imaju sve privilegije u Vojvodini...NARODE probudi se i ne dozvoli da oni rade sta hoce po Novom Sadu....
  • Pera Detlić

    19.10.2020 15:05
    ARGUMENT
    Grad mora da se razvija i širi. Pitam Vas u kom pravcu ? Da gradimo na oranicama ili na mestu gde je propalo BRODOGRADILIŠTE ? Kompromis mora da postoji. U ovoj "priči" uvek će neko da bude oštećen.
  • pajo patak

    19.10.2020 15:01
    divan naslov
    i vice versa: новосадску власт и "инвеститоре". Vlast još uvek nije pod navodnicima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna